Konferenshotellen i Stockholm som gör en nöjd


För och främst måste jag säga att jag egentligen inte är ett stort fan av Quality Hotels som helhet, men det finns vissa som lyckas riktigt bra. Det första av dem är Quality Hotel Winn Haninge som gjort mig och andra kollegor så nöjda – så många gånger! Jag måste också nämna hotell Prince Philip i närheten av Skärholmen för deras enastående personal. Det har krånglat ibland, men deras sympatiska personal fixar allt verkligen. Jag har även haft förmånen att få besöka Quality Hotel Konserthuset i Malmö, och lyckat har det varit där minst sagt.

Som helhet och som kedja, är det dock i mina ögon nordic varvat med Clarion som lyckas bäst när det är konferensdags. De håller stabil och hög klass – alltid. Ibland får man sådana riktigt bra upplevelser även med andra, ja ibland ännu bättre. Men det händer ju faktiskt att det blir raka motsatsen med, men så är det inte med nordic och Clarion, de ligger konstant på ett betyg mellan 8 och 9 av 10 möjliga.

Och på tal om positiva överraskningar, så gav jag 10 av 10 till Quality Hotel Park i Södertälje för deras arrangemang av en stor middagsbjudning – aldrig har någon någonsin lyckats så bra. Denna texten nedan, kan jag säga stämmer:

Restaurangens erkänt duktiga kock lagar kulinariska smaksensationer efter säsongen råvaror. Menyn är en perfekt balans mellan traditionella Svenska rätter och ett klassisk internationellt kök.

Nu lovordar jag Quality lite för mycket, något jag tänkte nämna utan att peka ut ett enskilt hotell så finns mina värsta upplevelser hos dem också. Men här lyfter vi fram bra saker!